auto onderhoud

Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw auto én meer veiligheid op de weg. Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech onderweg als gevolg van versleten onderdelen. Bovendien houdt u de kosten beter in de hand. Een goed onderhouden motor is ook beter voor het milieu.

Onderhoud gebeurt snel en vakkundig

Redenen genoeg dus om uw auto regelmatig een servicebeurt te geven, al dan niet in combinatie met een APK keuring. Gekwalificeerde automonteurs voeren het onderhoud aan uw (lease)auto snel en vakkundig uit, waarbij alle vitale onderdelen worden gecontroleerd. Als we tijdens een onderhoudsbeurt onverwachte reparaties tegenkomen, laten we dat eerst weten. U beslist zelf wat er met uw auto gebeurt en of u een eventuele grote reparatie verantwoord vindt. 

Vriendelijk tarief

Garage Van den Bergh hanteert een vriendelijk werkplaatstarief, dat meer dan concurrerend is ten opzichte van officiële dealers. We werken volgens een strikte planning, zodat u uw voertuig zo kort mogelijk mist. Vanzelfsprekend helpen we u met vervangend vervoer.

  • Vertrouwd adres in de regio Gorinchem
  • 50 jaar ervaring
  • Alle merken
  • Vakkundig auto onderhoud
  • Gunstige tarieven

'Wij denken in oplossingen’

Mensen vooruit helpen. Dat is het motto van Garage Van den Bergh. ‘Dat doen we letterlijk. Wij denken in oplossingen en ontzorgen de klant van a tot z’, zegt eigenaar Jan van den Bergh.

‘Een tevreden klant met een lach op het gezicht’

Ook als iemand elders een auto heeft gekocht kan hij bij Garage Van den Bergh voor onderhoud en advies terecht. ‘Wij helpen iedereen en vinden het fijn om iets voor een ander te betekenen, hoe groot of hoe klein de klus ook is. We genieten ervan als een klant hier tevreden en met een lach op zijn gezicht weer wegrijdt. Dat geeft plezier in ons werk.’

Een persoonlijke relatie met wederzijds vertrouwen

Garage Van den Bergh wil graag een optimale service bieden en dat vraagt wederzijds vertrouwen. ‘Maar dat moet wel van twee kanten komen. Het werkt niet als iemand de sleutels op de balie neergooit en ‘tot ziens’ zegt. Een persoonlijke relatie vraagt contact en betrokkenheid tussen ons en de klant. We werken al vijftig jaar zo en dat blijven we graag zo doen.’