Autoschade service Gorinchem (en omgeving)

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij het inrijden op een parkeerplaats ziet u een paaltje over het hoofd. In de dagelijkse file remt u net te laat. Of geheel buiten uw schuld wordt u aangereden door een andere auto. In zo’n geval is het prettig als u voor autoschade service kunt terugvallen op een deskundig schadeherstelbedrijf in Dalem (bij Gorinchem).

Elke schade is anders

In de praktijk is elke schade weer anders. Van het herstellen van een kleine beschadiging en het uitdeuken zonder spuiten tot grotere schades waarbij grotere onderdelen als een motorkap of portier geheel worden vervangen.

Deskundig herstel

Het is fijn als u voor reparatie aan uw auto kunt terugvallen op een vertrouwd adres. Garage Van den Bergh zorgt voor een deskundig herstel. Wij regelen dat de schade aan uw auto zo snel mogelijk wordt hersteld met gebruikmaking van originele onderdelen. Op deze manier blijft uw auto in topconditie en treedt er geen waardeverlies op.

Service bij schadeafhandeling

Bij een schade kunt u op ons rekenen. Wij bieden maximale service en verzorgen de afhandeling van de schade met uw verzekeraar of tussenpersoon. Uiteraard regelen we voor u vervangende vervoer.

  • Vertrouwd adres in de regio Gorinchem
  • Betrouwbaar en vakkundig schadeherstel
  • Vervangend vervoer
  • 50 jaar ervaring
  • Gunstige tarieven

'Wij denken in oplossingen’

Mensen vooruit helpen. Dat is het motto van Garage Van den Bergh. ‘Dat doen we letterlijk. Wij denken in oplossingen en ontzorgen de klant van a tot z’, zegt eigenaar Jan van den Bergh.

‘Een tevreden klant met een lach op het gezicht’

Ook als iemand elders een auto heeft gekocht kan hij bij Garage Van den Bergh voor onderhoud en advies terecht. ‘Wij helpen iedereen en vinden het fijn om iets voor een ander te betekenen, hoe groot of hoe klein de klus ook is. We genieten ervan als een klant hier tevreden en met een lach op zijn gezicht weer wegrijdt. Dat geeft plezier in ons werk.’

Een persoonlijke relatie met wederzijds vertrouwen

Garage Van den Bergh wil graag een optimale service bieden en dat vraagt wederzijds vertrouwen. ‘Maar dat moet wel van twee kanten komen. Het werkt niet als iemand de sleutels op de balie neergooit en ‘tot ziens’ zegt. Een persoonlijke relatie vraagt contact en betrokkenheid tussen ons en de klant. We werken al vijftig jaar zo en dat blijven we graag zo doen.’