auto kopen gorinchem

U wilt een auto kopen in Gorinchem? Garage Van den Bergh is gespecialiseerd in de verkoop van alle automerken, zowel gebruikt als nieuw. Daarnaast zijn wij het vertrouwde adres voor 45 km auto’s van het Franse merk Ligier.

Elke verkochte auto krijgt een afleverbeurt inclusief een nieuwe APK keuring. Nieuwe auto’s behouden hun fabrieksgarantie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van inruil, garantie en financiering. Ook bemiddelen we bij het aankopen van auto’s via internet.

Bekijk ons actuele aanbod occasions

Bekijk ons aanbod 45 km auto’s

Of kom langs in onze showroom in Dalem bij Gorinchem.

  • Vertrouwd adres in de regio Gorinchem
  • Inclusief APK keuring
  • 50 jaar ervaring
  • Nieuwe en gebruikte auto’s
  • Alle merken
  • Gunstige inruilmogelijkheden

'Wij denken in oplossingen’

Mensen vooruit helpen. Dat is het motto van Garage Van den Bergh. ‘Dat doen we letterlijk. Wij denken in oplossingen en ontzorgen de klant van a tot z’, zegt eigenaar Jan van den Bergh.

‘Een tevreden klant met een lach op het gezicht’

Ook als iemand elders een auto heeft gekocht kan hij bij Garage Van den Bergh voor onderhoud en advies terecht. ‘Wij helpen iedereen en vinden het fijn om iets voor een ander te betekenen, hoe groot of hoe klein de klus ook is. We genieten ervan als een klant hier tevreden en met een lach op zijn gezicht weer wegrijdt. Dat geeft plezier in ons werk.’

Een persoonlijke relatie met wederzijds vertrouwen

Garage Van den Bergh wil graag een optimale service bieden en dat vraagt wederzijds vertrouwen. ‘Maar dat moet wel van twee kanten komen. Het werkt niet als iemand de sleutels op de balie neergooit en ‘tot ziens’ zegt. Een persoonlijke relatie vraagt contact en betrokkenheid tussen ons en de klant. We werken al vijftig jaar zo en dat blijven we graag zo doen.’